21 Kasım 2013 Perşembe

The Room 2'nin Çıkış Tarihi Belli Oldu

2012 yılında Apple'ın yılın en iyi iPad oyunu seçtiği The Room, serininikinci oyunu ile oyun severlerin gönlünü tekrardan fethetmeye hazırlanıyor. Bulmaca türündeki oyunların en iyileri arasında gösterilenThe Roomoyunculara vermiş olduğu ipuçları ile odada kapalı olan kutu benzeri cismi açmaları için uzun uzun düşündürüyordu.
Geliştirici firma Fireproof GamesThe Room'un bir bölümünün ortalama15-20 dakika arasında geçilebildiği için ilk etapta oyuna 4 bölümeklemişti. Oyun severlerin yoğun ilgisinden sonra The Room'a bir güncelleme gelerek oyuna Epilogue bölümü dahil edilmişti.
The Room'a gelen son güncelleme olarak gösterilen Epilogue'dan sonraoyunun ikincisinin çıkacağı firma tarafından müjdelenmişti. Merakla beklenen The Room 2'nin çıkış tarihi bugün netlik kazandı.
Firma tarafından yapılan açıklamaya göre The Room 212 Aralık'ta ilk olarak iPad için yayınlanacak. Daha sonra The Room 2'nin iPhone'lar için geliştirilen pocket sürümü App Store'daki yerini alacak.
Mobil platformda bulmaca türündeki oyunları seviyorsanız serinin ikincioyunu yayınlanmadan The Room 1'i oynamanızı tavsiye ediyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder